Kunst zien in de natuur

De natuur is de onuitputtelijke bron van alle kunstobjecten die gecreëerd worden door Artis Natura, wat letterlijk betekent: “de aard van de kunst”. Beelden en artefacten, die, mits opgemerkt, uit kunnen groeien tot kunst.
Het zien en vinden van details in de natuur, vraagt een grote opmerkzaamheid en liefde voor de natuur. Het zijn deze details die vaak in ieders directe omgeving te vinden zijn.

Artis Natura maakt wanddecoraties op basis van natuurfoto’s. De combinatie van achtergrond en afbeelding maakt de werken uniek. Van elk werk wordt slechts een enkel exemplaar vervaardigd.

Artis Natura lichtobjecten worden van natuurlijk drijfhout en stenen met natuurlijke gaten vervaardigd. De materialen kunnen uit heel Europa komen, en worden door ons zelf gezocht en verzameld. Ook kan Artis Natura objecten op bestelling maken. Elk object is een unicaat.
Alle door elektriciteit gevoede lichtobjecten worden uitgevoerd met hoogwaardige LED technologie. Daardoor consumeren de objecten zeer weinig energie, en hebben de lichtbronnen een zeer lange levensduur.

Voor meer informatie en werk zie www.artisnatura.nl

Exposities

* Het kerkje van Persingen, Persingen.  4 en 5 juni 2016. 
   Openingstijden van 11.00 tot 17.00
   Met Otto Koedijk en Anna Müller

   Voor meer informatie zie kerkjevanpersingen.nl

Portfolio